MONSTERKORT

Ännu ett grattiskort som jag dessutom glömt lägga upp sen förra veckan. Den här gången var det 12-årskalas vi gick på. Ungefär en timme innan vi skulle vara där fick jag vet att det vara kalas så det blev rekordsnabb tillverkning av det här kortet och fotat i bilen på väg dit.
 
 
 
 
 

BALLONGER OCH PAKET

Ett litet Grattiskort till svärfar på 60-årsdagen. Stämplarna kommer från There She Goes Clearstamps och setet Make A Wish och jag har färglagt med Pro Markers.
 
 
 
 
 

KLÄR IN BOXAR

Jag har köpt några fin omslagspapper från Bungalow att klä in boxar med. Det finns många fina färger men jag vågade bara köpa några eftersom jag inte ens hade testat klä in boxar då. Men det gick faktiskt jättebra så nu vill jag ha fler papper =)
 
 
 
Pappret är köpt på illums bolighus i köpenhamn och det är tjockt med matt yta och är lätt att jobba med när man ska vika runt kanter mm. Boxarna är av papp och köpta på panduro. Jag använder vanligt tapetlim när jag ska limma på pappret, det fäster jättebra och man har samtidigt en liten stund på sig att korrigera om nått hamnat snett. Sen ska jag sätta snygga etiketter på dem, sen kan man ju förvara små struntsaker i dem eller ge bort i present med nåntig gott i. Det här är jättekul!
 
 

KANSKE ETT BRÖLLOPSKORT?

Det här kortet gjorde jag bara för att jag fick en idè inte för att jag har någon speciell att ge det till. På vissa kort känner jag inte för att skriva något, inte ens ett litet diskret grattis, men samtidigt kanske det är konstigt att inte skriva vad kortet är till för? Kan man lämna det så här?
 
 

FÖRVARING MED LEGOSTÖD

I går var jag och M i Köpenhamn och firade vår andra bröllopsdag, självklart kunde jag inte låta bli ett besök i Stelling pappershandel. Där finns massor med pennor och papper som är så roligt att titta på, men de har inte scrapbookingpapper mest A4 och div konstnärsmaterial. Trots att butiken inte är så stor så tar det lång tid för mig att titta runt ;) så som plåster på tråkighetssåret gick vi sen på LEGO-butiken för M's skull (japp, han är 32 år och där har han mycket att titta på så jag fick vänta en lång stund). Sen åt vi middag på Casa Mia i Malmö och avslutade med film hemma då inget på bio lockade just nu. En underbar bröllopsdag för två nördar som vi <3
 
Jag köpte iaf lite papper, mest enfärgade metallicskimmrande tjocka papper som passar bra till bröllopskort.
 
 
 
Den här fin fina boken fick också följa med hem. Inte bara snygg, praktisk också med perforerade blad och lite förvaring längsta bak, jag gillar att skriva ner mina bygg- och pysselidéer.
 
 
Sen köpte jag en låda att förvara alla färdiga kort i. Om de bara står lutade i lådan så blir de oftast böjda och fula
så jag lånade lite LEGO av min man och byggde ett stöd som man kan korta av allt eftersom man fyller på med kort. Himla bra med LEGO ibland.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0