GRATIS COPIC HÅR-OCH HUDFÄRGSKARTA

Tips till alla som gillar Copicpennor är att hos Taylored expressions kan man ladda ner en gratis hår- och hudfärgskarta. Man får två olika blad, ett som man kan skriva ut och fylla i själv med sina favvokombos eller bara träna färgläggning plus ett färdigifyllt med tips på bra färgkombnationer.
Färgkarta från Taylored expressions för copic hårfärger och hudfärger.

IN PROGRESS

Jag känner mig sjukt produktiv. I helgen har jag börjat på flera nya kort men inget är helt klart än, så fort jag kör fast med ett kort så börjar jag bara på ett nytt och så en dag när man minst anar det kommer jag på hur jag ska avsluta något av dem. En gång hade jag ett kort som blev liggande i två år innan jag kom på nått bra att göra med det. Här är iaf ett smakprov på helgens skörd, nu ska jag gå och fortsätta pyssla.

EN MÅNAD KVAR

Idag är det exakt en månad tills vi åker hit........
Bilderna är lånade från japanspecialisten.se som vi har beställt resan genom.
Nånting är förresten fel på min blogg, jag ser ingen header och ingen bakgrundsbild heller, plötsligt en dag var de borta. Jag fattar ingenting, men jag jobbar på att fixa det.

THERE SHE GOES

Jag har för bara några minuter sen upptäck There She Goes Clear Stamps, jättefina stämplar. Jag får aldrig nog, tex det här setet Puppy Love vill jag jättegärna ha. Så söta!

Jag skulle heller inte säga nej till Lovebots, Zoo-pendous eller Polka Dot Pals

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

Ett litet kort som passar till en liten nyckläckt. Det känns ganska pojkigt så jag ska nog göra en flickig variant också. Men jag kan inte bestämma mig om jag ska skriva namnet på bebisen på framsidan eller bara lämna det så här? De små figurerna är stämplar från The Greeting Farm och är färglagda med ProMarkers och Skura Gelly Roll. Jag hoppas på att hitta lite nya roliga pennor i Japan (som om jag behöver fler) och gärna lite kul papper och annat pyssel också. Vi ska ha stora väskor med oss!

TÄVLA OM FINA ORIGAMIÖRHÄNGEN

Jag brukar läsa den här fina bloggen och nu är det TÄVLING där så jag tänkte passa på att vara med :)

KVÄLLSPYSSEL O LJUSSTAKAR

I kväll har jag varit hos Sandra och varit smakråd till två kort som hon hade på gång och som blev jättefina. Sen har jag fixat med lite tråkiga måstegrejor och nu är sista betalningen på bröllopsresan äntligen gjord så snart blir det semester!!! Men i väntan på så tänkte jag visa lite bilder på några ljusstakar som jag gorde redan innan jul men som bara inte blev av att visa då. Idén till dem kom till efter att jag hittat lite snygga laminatbitar i soporna på jobbet och så hade jag en planka valnöt liggandes i källaren som jag köpte redan på skolan och aldrig kommit på nått bra nog att göra med den. Plötsligt visste jag bara vad jag skulle göra med allt.
Valnöt är verkligen ett fint träslag, den har en sån djupt brun färg som skiftar i olika nyanser.
I Love CNC-fräsning!

HOPPSAN

Jag försöker snygga till bloggen lite men det blir inte riktigt som jag vill.

LAMINAT-HEAVEN

Det här är med största sannorlikhet totalt ointressant för de flesta men jag tror jag dör en smula! Vi har fått Formicas nya laminatkatalog på jobbet och det finns så mycket nya snygga laminat. Jag får panik så mycket jag vill bygga med dem. Det finns till och med vitt blankt laminat som man kan ha som whiteboard OCH som är magnetisk samtidigt. Jag hittade ingen bild som gör dem rättvisa så kolla in länken, men de är ändå snyggare än så i verkligheten.

BUNGALOW-BOXAR

Herre gud vad jag bloggar nu (i mina mått mätt) men kolla in de här fantastiska lådorna från Bungalow, jag skulle kunna ha hur många som helst.
Fantastiska boxar från bungalow
Det här är såååååå snyggt! Fullt med lådor i ett fint skåp....skulle kunna ha som pysselförvaring nån gång i framtiden. Synd bara att bilden var så liten

PERFEKT KVÄLL

Här satt jag och tyckte att jag hade en perfekt kväll. Ingen matlagning, Micke bjöd på middag på Dallas Burger och morgondagens jobbmat är klar sen igår, har ritat i ungefär timme, surfat lite och skulle precis krypa ner i soffan med vetekudde och nya amelia då jag insåg att jag har förträngt att jag har två tvättar som är klara sen länge och ska hinna tumlas innan tvättiden är slut. En gång glömde jag totalt hämta tvätten o jag tyckt nått kändes konstigt men kom inte på vad tills jag två veckor senare hittade vår tvätt inmosad i ett hörn i tvättstugan, men det var bara en gång ;)
Snart ska vi kolla på lyxfällan. Jag gillar torsdagar, det är en TV-mysdag hos oss.

RSS 2.0