KORT MED KAKOR

Det här kortet gjorde jag också för ett tag sen till en kopis som fyllde år. Jag vet, jag har varit lat med att lägga upp bilder och efter det här kortet så har det inte blivit så mycket pyssel för vi håller på och småpillar med saker i lägenheten som ska fixas och som legat i bakhuvudet och retats och stressat mig länge nu, men när det är klart ska jag bara ägna mig åt pyssel igen :)
 

SNABBKORT

Här är ett kort som jag snabbt svängde ihop till min svärmor som skulle gå på 60-årskalas. Jag gjorde också ett kort på beställning till ett bröllop men det bara jävlades när jag skulle skriva ut texter o bilder och så klistrade jag på framsidan upp och ner och jag fick göra om en massa och tillslut var jag så arg att jag totalt glömde fota det kortet, typiskt för det blev till slut himla bra.
 
 

SÄNGLÅDOR

Jag har verkligen inte haft någon blogglust på länge och det har inte heller blivit så mycket gjort värt att skriva om men nu har jag i alla fall byggt lådor till sängen så vi kan förvara lite saker under den. Vi har sängstommen MALM från IKEA och den är ju så låg att det är svårt att hitta någon bra förvaring att köpa så det fick bli egna.
 
Lite trångt var det att bygga ihop dem i köket.
 
Lådorna är byggda i MDF och fronten av svart MDF med en pålimmad desktopmatta så man slipper måla den.
Handtagen hitade jag i en 10 kronorslåda på Bejer och så köpte vi små hjul på Bauhaus som sitter fast på klossar innuti lådan och sticker ut genom hål i botten, allt för att kunna göra lådan så djup som möjligt.
 

RSS 2.0