THANKS TEACHER

Japp, jag hittade ett till jag glömt fota. Det här gjorde jag för typ två veckor sedan efter att jag blev inspirerad av en gammal Paper Smooches utmaning. Jag känner ju ingen lärare att ge det till men jag gör ju ändå alla kort bara för skojs skull  =) Stämplar från Paper Smooches setet "Smarty Pants" färglagda med copics.
 
 
 
 

TILL EN VÄN

Ett kort till en vän. Det har legat klart ett tag men jag har bara glömt att fota det, jag är ganska seg på att fota, det kan hända att det ligger fler klara kort någonstans.
 
Blomman och fjärilen är embossade och kommer från ett INKADINKADO set som jag hittade på Pema.
Texten är en stämpel från TSG-setet Puppy Love.

PRESENT TILL MIG SJÄLV

I går var det min födelsedag och det firar jag med att beställa några stämplar från Lawn Fawn som jag precis har upptäckt. Jag har letat länge efter en fin tvättbjörnsstämpel och har äntligen hittat en. Nu är den här söta på väg hem till mig :) Jag blev också firad av min man med paket i går morse och idag var fina svärföräldrarna hit på födelsedagsbrunch och i morgon firar vi med kompisar med mat och Breaking Dawn Part 2.
 
"Critters in the forrest" från Lawn Fawn
 
 
Och så ett kort, gjort med stämplar från ett av mina favoritset från There she Goes. Kakorna är färglagda med copics och texten "Thank you for being so sweet" är embossad och kommer från ett annat There She Goes set som heter  "Make A Wish".
 
 
 
 
 
 
 
 

INSPIRERAD

 
Jag blev inspirerad även av denna veckas utmaning hos Paper Smooches :) Jag gillar verkligen deras stämplar. Denna gång är det denna skiss som man ska skapa något utifrån.
 
 
 
Och så här blev mitt kort. Jag älskar den lilla fisken från setet "Surf and Turf", den är så rolig att man blir glad varje gång man ser den. Jag har sett en massa kort gjorda med sånt här naturfärgat papper (eller vad man nu kallar färgen?) och tycker att det är så snyggt så jag ville testa det.
 
 
 
 
 
 
 

UTMANING

 
Denna vecka har Paper smooches en utmaning där man ska skapa något med typografi inspirerat av den här bilden
 
 
Förra veckan hittade jag en massa överblivna bokstavsgnuggisar och stickers som jag undrade vad jag skulle göra av, och så dök den här utamingen upp passande nog :)  Så här blev mitt kort.
 
 
 
 

RSS 2.0