KORT MED MARTHAS HEARTBEAT

Som sagt så vill jag använda min nya Heartbeatpunch från Martha Stewart till allt just nu. Här är några kort jag använt den till.

Ett kort som jag gav till mina fina svärföräldrar. Trädet är en stämpel från Paper Makeup Stamps som jag verkligen gillar och så har det smygit sig in några fåglar igen.
Kort gjort med Punchen Heartbeat från Martha Stewart
Ett kort till en kompis som nyss fyllt 30.
Och så ett födelsedagskort till min man som inte blev så väldans snyggt då jag panikgjorde det natten innan för att jag inte fick tag i det han skulle få. Men det var kul att göra. Någon som kan lösa födelsedagsrebusen?
j

PRESENT TILL SANDRA

Igår firade vi vår fina vän Sandra med ett paket med några finfina stämplar i och ett fågelinspirerat kort.
Paketpappret och det bruna bandet kommer från Panduro, den lilla fågeln är en stämpel från ett gammalt Greeting Farm set. Resten av materialet kommer från Pema , så gör också den fantastiska deep edger punchen Heartbeat från Martha Stewart som jag vill använda till allt just nu.

Väntar på Dallas

Nu har jag äntligen shoppat för mina 30-års-presentpengar, vi har bestämt att den här snygga lampan DALLAS från Markslöjd ska få hänga över vårt köksbord. Jag hoppas det blir så fantastiskt som vi tror.
Ett tips till den som är sugen på den så hittade jag den på bygghemma.se för 1975:- och gratis frakt. Det var det billigaste jag kunde hitta. Enda haken är att jag måste vänta tills 25:e Mars på att få den trots att det stod att den finns i lager???  Men vi har ju klarat oss hittills med vår fullampa så det ska väl gå bra.

RSS 2.0