GAZELLEN

Jag har experimenterat med att rita egna former som jag skär ut med min Gazelle Bosskut. Jag ritar i AutoCad men det är bara för att jag inte kan något annat ritprogram och det funkar rätt bra. Det enda jag inte riktigt fått till är när man ska göra en ram runt en form med outlineverktyget i skärmaskinen, då blir vissa konstiga. Än så länge löser jag det genom att rita ramen själv också, lite jobbigare men det funkar.
 
Pappret sitter fast på en kletig matta medans maskinen skär.
 
Så här blev min första etikett. En låda för div små pryttlar som inte har något hem.
 
 
Jag behöver en större pysselplats! Så här rörigt blir det i köket när jag håller på och då är det här inte lika illa som det brukar vara ;) Vi äter sällan här för att jag har nått pyssligt på gång och orkar inte plocka undan varje dag. Som tur är har jag en man som inte bryr sig om det (säger han iaf).
 

ETT TILL MONSTERKORT

Jag är svag för roliga monster så jag kunde inte motstå pappret det här kortet är gjort av. I onsdags grattade vi en sötnöt som fyllde 2 och fick detta.
 
 
Pappret hittade jag på Panduro och bokstäverna har jag skurit ut med min Gazellemaskin. En av de främsta anledningar till att jag köpte den är att kunna skära ut texter i valfri storlek, färg och form. Annars är det ju att köpa färdiga bostavsstickers eller gnuggisar som gäller och jag tycker de är lite för dyra i förhållande till att de bokstäver man behöver mest alltid tar slut snabbt och så blir det en massa konstiga kvar som är svåra att få användning för.  
 
 

RSS 2.0