TAGS TILL KORGAR

Jag har en Gazelle Bosskut som jag måste erkänna att jag inte har satt mig in i ordentligt trots att jag haft den ca ett halvår. Det har blivit mest texter till kort, men man kan ju göra så mycket mer. Här har jag gjort två tags till tvättkorgarna på jobbet, ingen kunde hålla reda på vilken korg som var för rent eller smutsigt så då gjorde jag de här bara för att testa maskinens funktion att vektorisera skannade bilder.
Glittrig stjärna för rent och döskalle för smutsigt =)

HUDFÄRGER

Jag har spenderat halva helgen med att testa hudfärger med de nya copicpennorna.

CULT PENS

Paket nr 2 har kommit :) 13 st Copic Ciao + en glitterpenna från Cult Pens. Jag beställde förra lördagen och det kom i torsdags så om man inte räknar helgen så tog det fyra dagar att få paketet som skickades från England. Helt ok leveranstid, men jag var tvungen att hämta det på posten och skriva på, men det är ju inte så jobbigt. Anledningen att jag beställde från Cult Pens var att det var bra pris och inte så dyr frakt. 474:- för 14 pennor inkl frakt, det blir ju ca 33:-/ penna men då var två av dessa Copic Sketch. Billigaste svenska stället som har ciao (som jag vet) är marikashobby, med där fanns inte allt jag ville ha så jag bestämde mig för att testa Cult Pens. Det var iaf inga problem att beställa härifrån.
Mina nya Copic Ciao i hudtoner
Mina nya Copic Ciao i hudtoner
Har länge velat ha fler hudtoner, jag har Pro Markers och tycker att de inte har så mycket att variera med. Copic har flera set med hudtoner men inget som jag tyckte var optimalt så jag har surfat runt efter tips på färgkombos och gjort mitt eget set.
Copics egen glitterpenna
Copic Atyou Spica Clear
Den här lilla pennan fick också slinka med i beställningen av ren nyfikenhet. Det är copics egen glitterpenna. Jag gillar ju Sakura Gelly Roll stardust, men jag tycker att glittret tenderar att falla av med tiden så jag tänkte ge den här pennan en chans. Har bara testat den lite och än imponerar den inte, vi får se vad jag tycker efter att jag testat den ordentligt.

NYA STÄMPLAR

Första paketet är här, Scrap o Hobby har tag 3 betala för 2 på Greeting Farm stämplar så jag var ju tvungen att köpa dessa som jag tittat på ganska länge nu :) Alltid snabb o bra service där och så har de många av mina favvostämplar.
Anya
Princess no 3, Flutter Anya och Fleur Anya

3 BESTÄLLNINGAR

3 Pysselpaket är ute och snurrar i världen på väg till mig. Har beställt från bla USA och England, är lite nervös för om det kommer fastna i tullen. Sist gick det bra men man vet ju aldrig. Återkommer med en resension om utlandsbeställningarna.

PAKET TILL HEDDA

Igår gav jag bort detta lilla paket till 10-åriga Hedda som gillar att rita och måla. Det innehåller en bunt papper med uppstämplade motiv att färglägga och allt blir ju så mycket roligare om man gör ett paket av alltihop. Kanske gör jag livet svårare för henne när jag leder henne in på denna oändliga pyssliga väg ;) Var habegär lättare när man var liten?
Presentpapper från Panduro, Cardstock från Pema, Stämpel från The Greeting Farm
Presentpapper från Panduro. Tag gjord av cardstock från Pema och stämpel från Greeting Farm.

Söta Angel Anya från Greeting Farm färglagd med Pro Markers
Söta Angel Anya färglagd med Pro Markers och Sakura Gelly Roll Vit och Clear Star
Fick av en kompis en rulle vitt papperssnöre som har visat sig väldigt användbart, diskret och passar till det mesta när man vill att tagen ska få all uppmärksamhet.
Papperssnöre från Panduro
Papperssnöre från Panduro

Hej

Jag spenderar mycket av min lediga tid med att färglägga med mina Pro Markers och Copics, stämlar (helst från Greeting Farm), ritar på nya saker att bygga, inreder vår lilla lägenhet (blir den nånsin klar?), spelar TV-spel, lägger pärlplattor och en del annat kul. Bubblare på min intresselista är bakning och sömnad, men där krävs fortfarande en del träning.
Allt som är färgglatt och gulligt intresserar mig. Fina former, förpackningar, ljud, ljus, material...jag får aldrig nog.
Jag vill så gärna blogga om allt detta, men jag tycker aldrig att jag har tid med det. Helst vill jag bara skrota runt med min man och pilla på allt roligt pyssligt som finns att göra. Skriva långa inlägg är inte min grej så nu kör jag enklast möjliga: Mycket bilder direkt från mobilen, text får bli vad det blir.
Håll till godo :)

RSS 2.0