PAPER SMOOCHES OCH RENSNING

Det tar aldrig slut, nu har jag hittat ett till roligt stämpelmärke!!! Här satt jag i soffan och läste en blogg om att förenkla sitt liv, om att inte äga för mycket onödigt och friheten i att inte konsumera en massa. Jag kände mig verkligen inspirerad att rensa, ordna, sortera och bara spara det bästa och inte skaffa nån ny onödig skit. Jag känner ofta en sorts stress över alla saker vi äger.
Bara vetskapen om att förrådet är fullt av prylar, mest möbler som vi byggt själva och inte vill göra oss av med (en dag ska vi bo större och använda dem!) men också kartonger fulla med okända prylar som man nån gång tänkt att vi bara mååååste spara och därför får man inte ens plats med det som verkligen behöver stå i förrådet. Att balkongen är full av saker från renoveringen som också ska sorteras och stuvas undan nånstans, men var? Jag blir trött bara av att skriva detta.
Så mitt i alltihop så bara råkar jag hitta detta stämpelset från Paper Smooches, jag lovar, verkligen RÅKADE hitta det. Jag har undrat hur länge som helst var jag ska hitta just de här och nu har jag gjort det, men den JAG-VILL-HA-känslan går ju inte ihop med den jag-vill-rensa-känslan. Vad gör jag nu? Till att börja med så rensar jag bland pysselgrejorna och säljer det jag inte använder och jag måste vara hård! Sen åker vi och köper några ordentliga flyttkartonger och går igenom HELA förrådet tillsammans jag och M, för förra helgen när jag försökte själv så gick det inte så bra för jag nådde typ inget själv. Våra gamla BILLY-bokhyllor får åka på Erikshjälpen och sen får vi se vad jag tar i tu med sen. Sen vi flyttade till vår nuvarande lägenhet har vi faktiskt rensat och gjort oss av med massor och det är så befriande men jag känner mig inte klar. Jag antar att den mesta skiten är min eftersom jag har en förmåga att spara på en massa trams som jag ska göra nått av nån dag typ tavelramar från loppis, ett underrede till ett skåp hittad i en container, plexiglas i roliga färger, snygga träbitar, konstig skumplast som man kan skulptera i, chockrosa fuskpäls...... men M kontrar med att fylla upp med LEGO. Här ska rensas! Sen får jag faktiskt köpa stämplar och pennor eftersom det är mitt största intresse och jag använder det ju verkligen, men jag måste välja noga innan jag handlar och så får jag väl sluta köpa andra saker som inredningsprylar och kläder eller nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0